Trajnostnost je v središču naše poslovne strategije.

Ta zaveza se začne v samem jedru našega dela, vsi naši proizvodi so proizvedeni iz recikliranih papirnih vlaken in vzpostavljen imamo sistem krožnega gospodarstva. Naš cilj je delovati kot odgovorno podjetje, pri čemer uporabljamo odgovorno upravljanje pri vseh naših operacijah in se zanašamo na jasne okvire za komuniciranje, merjenje, izboljšanje in izpolnjevanje v skladu z našimi ambicioznimi zavezami glede trajnostnosti.

Smo mednarodno proizvodno podjetje v papirni industriji in uspešno vstopamo na segment ovojno embalažnih papirjev in s tem se umikamo naši več kot 80 letni tradiciji proizvodnje časopisnih papirjev. Veseli nas, da lahko s svojimi poslovnimi aktivnostmi prispevamo k uspehu naših partnerjev. Zato podjetje ceni ustvarjalnost in inovativnost. Našo ekipo sestavlja  malo več 300 zaposlenih, ki jih odlikujejo entuziazem, prilagodljivost in podjetniško razmišljanje. Pomagali vam bomo tudi pri rasti in razvoju in v kratkem času boste delali na projektih, ki prispevajo k boljšemu svetu. Razumemo moč navdihujočih in vključujočih delovnih mest, delamo kot ekipa za reševanje številnih izzivov. Navdih boste našli vsak dan na delovnih mestih na način, kako drug drugega motiviramo, se učimo in dajemo povratne informacije drug drugemu, ter kako spodbujamo trajnostno delovno prakso.

Zaradi potreb nadaljnjega razvoja podjetja zaposlimo:

  • Upravljalce strojev, tehnoloških linj in upravljalce kotlovskih naprav
  • Vzdrževalce
  • Sodelavce v proizvodnji.

Vabimo k sodelovanju tudi študente zaključnih letnikov:

  • Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo
  • Fakultete za strojništvo
  • Fakultete za elektrotehniko

Nudimo zaposlitev za NEDOLOČEN ČAS s poskusno dobo, možnost osebne rasti in napredovanja.

Iščemo radovedne in učljive posameznike z visokim potencialom in motivacijo ter bodoče sodelavce ali sodelavke, ki bodo dobri člani naše ekipe in bodo rasli skupaj z nami.

Potencialne kandidate vabimo k prijavi na  job@vipap.si ali po pošti na naslov Vipap Videm Krško d.d., Tovarniška ulica 18, 8270 Krško.